default_mobilelogoKARJALAN KUVALEHDEN SÄHKÖPOSTIREKISTERI

REKISTERIN NIMI JA TARKOITUS

Karjalan Kuvalehden sähköpostirekisteri: sisältää vain sähköpostiosoitteen niistä henkilöistä/yrityksistä, jotka ovat Karjalan Kuvalehden uutisten jakelulistalla. Rekisteriä käytetään uutisartikkelien lähettämiseen. Rekisteröinti tapahtuu Karjalan Kuvalehden joukkopostitus-sivulla. Rekisteröinnin poistaminen tapahtuu samassa osoitteessa tai sähköpostilla: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

REKISTERÖITÄVÄT TIEDOT

Vain sähköpostiosoite rekisteröidään. Rekisteriin ei taltioida profiilitietoja tai mitään muita tietoja. Tietoja ei luovuteta toisille tahoille tai siirretä Euroopan unionin ulkopuolelle.

TIETOJEN OIKEELLISUUS

Sähköpostiosoitteen tulee aina olla oikea ja voimassa oleva osoite, jota käyttäjällä on oikeus käyttää. Käyttäjä yksin vastaa tietojen oikeellisuudesta.

REKISTERIN SUOJAUS

Sähköpostirekisteri on suojatulla ranskalaisella serverillä ja se on suojattu salasanalla.

TIETOJENSAANTIOIKEUS

Rekisteröity saa maksutta rekisteröimäänsä sähköpostiosoitteeseen hänestä rekisterissä olevat tiedot kerran vuodessa. Voit käyttää sähköpostiosoite: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TIETOJEN OIKAISU

Rekisteröity virheellinen tieto korjataan deletoimalla ko. hetken rekisteröinti ja tekemällä uusi rekisteröinti. Ellei käyttäjä itse voi deletoida nykyistä rekisteriä, oikaisu tapahtuu sähköpostilla: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

TIETOJEN POISTAMINEN

Sähköpostitiedot voidaan poistaa koska tahansa. Karjalan Kuvalehti pidättää oikeuden varoittamatta poistaa hyvän tavan vastaiseksi katsomansa rekisteröidyn sähköpostiosoitteen tai rekisteröijän, joka toimii hyvän tavan vastaisesti.

TIETOJEN SUOJAUS

Karjalan Kuvalehti korostaa, ettei rekistereihin saa laittaa tai suojaamattomalla sähköpostilla lähettää mitään luottamuksellista aineistoa, jonka joutuminen kolmannen henkilön haltuun voisi aiheuttaa vaaraa tai menetyksiä tiedon lähettäjälle tai vastaanottajalle. Karjalan Kuvalehti ei vastaa mistään tietoliikenteestä mahdollisesti aiheutuvasta suorasta tai välillisestä vahingosta.

TIETOJEN YLLÄPITÄJÄ

Karjalan Kuvalehti OÜ, VAT: EE101351797
Raua tn 39-13, 10124 TALLINN, ESTONIA

Veikko Saksi, päätoimittaja
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tiedot päivitetty 09.02.2017